Panagenics introduktionserbjudande

Paketpris för Schampo, Conditioner och Hydration Spray Set (0,5L flaskor)
Allt du behöver för att komma igång.
950 SEK
Läs mer...

PANGENICS - The Real Panagenics NU i Sverige!

Pangenics är utvecklat av Professional Handler och Groomer: Eric Salas.
Produkterna har nytänk inom HUR man använder dem - KOLLA IN VIDEOKLIPPEN !
Produkterna har funnits tidigare men nu har Eric ytterligare förbättrat produkten och gjort sin serie pälsvårdsprodukter till en succé som används världen runt.
Inga färgschampon, inga volymprodukter, inga speciella pälstyper - Schampon kan tack vare sin unika sammansättning användas för Alla Raser och alla hårtyper. Det är så bra att det kan användas på Människor, hästar, hundar, katter - alla typer av pälsdjur och fjäderfä.


Produkterna återställer hårets naturliga form och struktur.
Alla Panagenics ™ produkter är utformade för att förbättra och ge bästa förutsättningar till alla hårtyper; vare sig det är hår, päls eller fjädrar den används på.

Produkterna innehåller inga färgämnen eller parfymer och orsakar inte irritation i ögonen. Produkterna är låglöddrande i pH 5-6 intervallet. Det gör att håret kommer repareras och återställas från insidan av hårstrået.
Ju mer du använder dessa produkter desto bättre kommer håret/pälsen att må och resultatet syns genom starkare hår/päls, som är glansigt och välmående från grunden.

Alla Panagenics ™ produkter är skonsamma nog att användas dagligen på människor, spädbarn, hundar, katter, hästar, vilda djur och även fåglar. Panagenics ™ produkter är säkra för miljön och innehåller inga starka kemikalier för att skada naturliga vattenkällor.