Snygga Magnetsmycken - vi vet att dom fungerar

Här kommer vi presentera våra magnetsmycken från företaget Magnetix Wellness Gmbh. Snygga stilrena produkter med magnetisk verkan.
Vi trodde inte själva på det..
...men köpte ett armband för att prova. Dom var ju snygga iallafall.

Rose-Marie - Hade värk i ena låret på natten, samt domningar i ländryggen. Efter en vecka hade domningarna och den nattliga värken slutat. Hade också nervryckningar i ett öga. Ryckningarna hade börjat bli mer än irriterande och gick aldrig över. Kom tillbaka dag efter dag när jag blev trött. Efter armbandets inverkarn har dom inte kommit tillbaka. Förutom de gånger jag glömt sätta på mig armbandet efter duschen. Knäppt Va?

Ann- Louise - Har atros och ledgångsreumatism i sina händer. Krokiga fingar som knappt går att böja och händerna kan inte knytas. Köpte armbandet för att få upp värmen i händerna på hunddagispromenaderna. Kan knyta händerna som om hon ska boxas och värken i fingrarna har gett sig. Fryser inte om händerna längre..

Vår kollega på hunddagis Terese - ont i axlar och nacke. Värken har gett sig..

Terese mamma - hade ont i höften på natten. Fick ett armband i julklapp. När vi frågade om hon märkt nåt så var svaret nääää, inget specieltt..men så blev det tyst...men jag har inte ont i höften på natten.

Tja, vi provar fortfarande - men vi vet att det funkar. Fast vi inte riktigt tror på det..eller gör vi det??
Prova du med!
Vi kommer erbjuda visningar i hemmet, på mässor eller på företag. Kontakta oss så ordnar vi något.