Erfarna hundtränare, hundcoacher i Eskilstuna

Vår affärsidé: Erbjuda individualiserad hundhjälp oavsett problemställning vare sig den är fysisk eller psykisk.
Metod: Två kunniga instruktörer med olika bakgrund jobbar tillsammans för att hjälpa varje ekipage.

UTBUD HUNDKURSER

Hundcoach
Hundpsykologi när du behöver den. Vi hjälper hundägare som har stött på patrull i sin vardag. Alltifrån skällande vid dörren, utfall mot andra hundar, svårigheter med barn osv. VI hjälper dig till kunskapen du behöver för att kunna guida din hund genom det ni kallar för "problem". Vi ger er också kunskapen om hur du kan bygga förtroende med din hund så den litar på dig i alla lägen och hur du med förtroende slipper att oönskade situationer uppstår.

Löpbandsträning hund
Vi erbjuder löpbandsträning som tillläggsmotion, friskvård, överviktshantering eller rehabilitering efter veterinärvård.
Under den kalla mörka vinter slipper ni halka runt på isen med risk för skador. Vi kan hjälpa er upprätthålla en god muskeltonus oavsett årstid.
Alla hundar mår bra av att få gå på våra löpband, vare sig det handlar om en normal frisk hund eller hund på väg tillbaka efter tex en operation eller annan sjukdom. Vi kan hjälpa Er! CERTIFIERADE LÖPBANDSINSTRUKTÖRER

Viktminskning för hund
Om din hund väger för mycket kan vi konsultera dig till en friskare, lättare och gladare hund. Du får träningstips, foderråd och löpbandsträning i priset.
En överviktig hund får sitt liv förkortat med många år. En äldre hund som väger för mycket får mer krämpor och blir "gammal" fortare. Alla hundar kan gå
på bandet - gammal som ung. Sker i samråd med näringämnesspecialist.SAMARBETE MED VETERINÄR OCH FODERSPECIALIST

Hundkurser
Vi vill kalla dem "hundägarkurser".
Varje kurs har givna mål med vad man vill uppnå - det är dock DU som sätter målen för Ditt deltagande! Våra populära kurser där vi ger varje individ sin egen tid och sina egna problem en lösning. Alla kurser blir därför unika tack vare våra kursledares unika flexibilitet att anpassa kursens innehåll till behoven och individen.
Specaliserade på:
  • Handlerkurs
  • Slyngelkurs
  • Promenadkurs